Ideální teplota pro konzumaci je 9 - 11 stupňů. Víno je vhodné k archivaci 1-2 roky v temnu při teplotě do 18 stupňů. Vhodné k rybím specialitám a krémovým polévkám.
Ideální teplota pro konzumaci je 9 - 11 stupňů. Víno je vhodné k archivaci 1-2 roky v temnu při teplotě do 18 stupňů. Vhodné ke kachní játře na medu a ovocným salátům.
Ideální teplota pro konzumaci je 9-11 °C. Skvěle se hodí k rybám, mořským plodům a k bílému masu. Víno je vhodné k archivaci 1-3 roky v temnu při teplotě do 18 stupňů.
Buket tohoto vína je svěží a šťavnatý s tóny máslových hrušek, praženého sladu a včelího vosku, doplněný výrazným tónem ušlechtilého dřeva pocházející z precizní práce s...
V e-shopu La-Vin.cz platí zákaz prodeje tabákových výrobků, kuřáckých pomůcek, bylinných výrobků určených ke kouření a elektronických cigaret osobám mladším 18 let. Obchodní podmínky / O cookies / CestujSnadno.cz / Tiskolino.cz
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.