Kiyomi 0,7l
Kód: 96670Detailní popis produktu
Pro tento rum se používá melasa z místní cukrové třtiny, která fermentuje 30 dní a následně se destiluje ve dvojité koloně a poté 6 měsíců odpočívá v nerezových tancích. Výsledkem je velmi aromatický a čistý rum, který lze snadno pít, ale vynikne především v klasických koktejlech jako Daiquiri, Cuba Libre, nebo Mojito.
Historie samotného lihovaru je velmi zajímavá. Původně se lihovar jmenoval Taiyou, založen byl v roce 1961 Tadashim Matsudou a zásoboval rumem zejména místní americkou civilní správu. V roce 1969 se společnost přejmenovala na Helios a dnes, kromě skvělého rumu, vyrábí i pivo, saké a místní lihovinu z rýže, awamori.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.